D'ale avocatilor » Pagina 'Servicii de avocatura pentru firme'

Servicii de avocatura pentru firme

Serviciile avocatului pentru companii !Servicii de avocatura pentru companii

Incepand de astazi, 20.01.2009, Cabinetul de Avocat Larisa Somfalean a lansat sectiunea de Servicii avocatura pentru firme. Vizitand site-ul cabinetului de avocatura, aveti posibilitatea de a alege si serviciul de tip abonament, oferit in mod special companiilor. Astfel, cheltuielile companiei dumneavoastra vor scadea, avand posibilitatea de a externaliza departamentul juridic catre Cabinetul de Avocat Larisa Somfalean, castigand astfel, pe langa cheltuieli scazute si experienta de peste 12 ani a doamnei avocat Larisa Somfalean.

In cadrul acestui serviciu destinat firmelor, veti putea opta pentru diferite reduceri fata de onorariile standard ale cabinetului de avocatura, flexibilitatea in functie de cerintele companiei dumneavoastra fiind un atuu.

Pentru mai multe detalii, vizitati pagina de Servicii avocatura pentru firme oferit de Cabinetul de avocat Larisa Somfalean.

6 comments to “Servicii de avocatura pentru firme”

  1. Buna ziua, aveti un site web sau o adresa unde pot gasi o oferta pe larg a serviciilor dvs? Multumesc

  2. Oferiti serviciul de gazduire sediu social pentru firme in sectorul 5?

  3. da! va putem oferi sediul temporar la adresa biroului nostru din Sectorul 5 Bucuresti pe o perioada de maximum 6 luni.

  4. Foarte interesant! Am studiat oferta si mi se pare foarte avantajoasa.

  5. Mai este de actualitate?

  6. Interesant articolul, felicitari
    https://www.avocattarcea.ro/

Leave a comment